Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Błękitna Energia? Co To Jest?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ludki mam dość nietypowe pytanko. Czy ktoś słyszał albo korzyta z dostawcy gazu BŁĘKITNA ENERGIA?
Moi rodzice ulegli jakiemuś gogusiowi i podpisali umowę na "niby" tańszy gaz.
Czytam na różnych forach co o tym ludzie piszą ale zdania są mocno podzielone i mam wrażenie, że te pozytywne posty to chyba są pisane na zlecenie, dlatego pomyślałem że zapytam wsród swoich :biggrin:
Umowa została podpisana wczoraj wiec mam sporo czasu na jej wypowiedzenie.

Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat tej firmy?
Dzięki!

Opublikowano

Miałem styczność z jednym z panów i osobiście bym się z tego ewakuował.

Opinie faktycznie są różne ale dla mnie ta firma jest dziwna ...

Opublikowano

Od razu przypomina mi się Tele 2 i inne tego typu podobne. Nie ma nic za darmo w tym kraju.

Opublikowano

Nie mam czasu się rozpisywać bo jestem w robocie. Jeżeli dobrze nie przemyśleliście decyzji o zmianie sprzedawcy energii elektrycznej czy gazu, to jest jeszcze czas, aby odstąpić od umowy. W razie potrzeby dzwoń 501-487-662 lub 42/ 236-34-05 (Urząd Regulacji Energetyki  O/Łódź - proś Huberta).

Pzdr

Opublikowano

Skończyło się na tym, że wypowiedziałem umowę. Całe to Energetyczne Centrum S.A śmierdzi w internecie na kilometr. 
Dzięki za odpowiedź w temacie.

LwG!  :riding: 

Opublikowano

Nie ma sprawy. Uważaj tylko, żebyś się nie wpieprzył w jakieś dodatkowe kary i opłaty, które w tego typu "umowach" zawsze są przewidziane za przedterminowe rozwiązanie umowy. W razie czego namiary są aktualne. Więcej doczytasz na naszej stronie internetowej www.ure.gov.pl, zakładka "Poradnik odbiorcy".

LwG! :pa: