jaquzie Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Cześć ludziki, Poszukuję notariusza (sprawy spadkowe). Jeśli ma ktoś jakieś znajomości, Ew. Sam robi jako notariusz, będę wdzięczny za kontakt. Pzdr. I dzięki z góry. Jaquz W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ja w stopce, ale jako notariusz jeszcze nie robi www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grilmaz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Z notariuszy w Łodzi to mogę polecic panią Magdalenę Krakowińską. Bardzo rzetelna pani notariusz, byłem u niej wiosną, bo musialem załatwić kilka formalnosci związanych z kupnem mieszkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 jeśli jeszcze potrzebujesz notariusza, to podrzuć kilka szczegółów na priv. Mam stały kontakt z kilkoma, więc mogę pomóc wybrać. Jeśli chodzi o spadek, a temat nie jest pilny to taniej jest w sądzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 dzięki za informację. tymczasem sprawa zamknięta, ale na przyszłość dobrze mieć kontakty. temat zamykam. W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi