jaquzie Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Cześć ludziki, Poszukuję notariusza (sprawy spadkowe). Jeśli ma ktoś jakieś znajomości, Ew. Sam robi jako notariusz, będę wdzięczny za kontakt. Pzdr. I dzięki z góry. Jaquz W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
hubert Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ja w stopce, ale jako notariusz jeszcze nie robi www.zadrozniak.com.pl
grilmaz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Z notariuszy w Łodzi to mogę polecic panią Magdalenę Krakowińską. Bardzo rzetelna pani notariusz, byłem u niej wiosną, bo musialem załatwić kilka formalnosci związanych z kupnem mieszkania.
Prawy Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 jeśli jeszcze potrzebujesz notariusza, to podrzuć kilka szczegółów na priv. Mam stały kontakt z kilkoma, więc mogę pomóc wybrać. Jeśli chodzi o spadek, a temat nie jest pilny to taniej jest w sądzie. Pozdrawiam
jaquzie Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 dzięki za informację. tymczasem sprawa zamknięta, ale na przyszłość dobrze mieć kontakty. temat zamykam. W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi