krzysiu421 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Pytam o opinie o tych kaskach, chcę kupić je na choppera i czy warte są tej kasy ? Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Kupowałem gdy kosztował 2299 zł - dziś myśle że to trochę za dużo no ale jakość wykonania i materiały na najwyższym poziomie, ochrona ponoć również (nie miałem okazji i nawet nie chce tego sprawdzać). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Za tą kasę możesz kupić 2 sharki evoline, 5* w sharpie no i najważniejsze że szczękę odsuwasz do tylu i nie masz wrażenia że głowę wiatr chce ci urwać. Chcesz to podjedz na limanowskiego 213 to przymierzysz 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Po wszystkich za i przeciw, decyzja zapadła NOLAN N91 EVO CLASSIC + interkom B3. Edytowane 31 Lipca 2015 przez krzysiu421 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi