stanio Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Siemanko wszystkim Pragnę zaprosić chętnych na ślub naszego brata motocyklisty. Kamil jest użytkownikiem naszego forum, lecz z powodu pracy i przygotowań do ślubu mało ma czasu na zaglądanie na forum. Kamil był jednym z paru współorganizatorów mojej obstawy ślubnej i chcę mu się również piękną obstawą odwdzięczyć Teraz co do konkretów Wszystko dzieje się na terenie Tomaszowa Mazowieckiego więc dużej jazdy nie będzie Termin 08.08.2015 Spotykamy się na stacji benzynowej BP w Tomaszowie Mazowieckim ul.Warszawska 84 (na przeciwko dużego kościoła) max o godzinie 15.30. Na miejscu parę spraw organizacyjnych i ruszamy po Pana Młodego. Godzina wyjazdu Pana Młodego 16 (przejazd przez Tomaszów). Godzina przyjazdu po Pannę Młodą 16.30. Ślub godzina 17 kościół na ul. Słowackiego w Tomaszowie Mazowieckim. Po ślubie ponownie przejazd w drugi koniec Tomaszowa na sale weselną i +/- 18.30 koniec imprezy z naszym udziałem Jak ktoś będzie chętny i czegoś nie wie proszę o kontakt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Bartuś to síę melduję;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 W tym tygodniu odbieram prawko to do tego czasu będę mógł się wybrać Jak będzie ktoś ruszał z Łodzi to się podłącze chętnie 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Możliwe, że dołączymy 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zobaczymy jak pogoda pozwoli 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Pogoda zamówiona :-):-):-):-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja niestety nie dam rady .. urlopuje się 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Trza być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Mhm ja takie akcje lubię więc mnie nie zabraknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jak tylko będę w Tomaszowie to oczywiście, że się pojawię obowiązkowo Ma ktoś do spalenia oponę to chętnie zrobię trochę dymu 1 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 No ja niestety odpadam 08.08 jestem w Sopocie na kawalerskim :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak tylko będę w Tomaszowie to oczywiście, że się pojawię obowiązkowo Ma ktoś do spalenia oponę to chętnie zrobię trochę dymu Emil możliwe ze dostaniesz w swoje ręce motor Pana młodego z opona do spalenia :-):-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Oj będzie dym;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Emil możliwe ze dostaniesz w swoje ręce motor Pana młodego z opona do spalenia :-):-) Oj to będzie do drutów jak ostatnio tylko już na lawecie wraca moto Załatwię lawetę żeby nie było 2 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Oczywiscie bedziemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Mam blisko więc jak będzie ładna pogoda to też będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Mają być upały wiec w kombinezonie będzie baaardzo gorąco 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam zbroje Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Podkopnik (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Z uwagi iż nie mogę być w czwartek podpytam tu - spotykamy się gdzieś w Łodzi w sobotę by wspólnie wyruszyć do Tomaszowa? Chętnie się z kimś wybiorę. 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 O 14.45 ruszam z Andrespola 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 O 14.45 ruszam z Andrespola Ok. to się bliżej soboty zgadamy co do miejsca w razie czego. 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ok. to się bliżej soboty zgadamy co do miejsca w razie czego. AgaJaga a skąd dokładniej ruszasz? Jedzie więcej osób? Chyba, że ktoś rusza z bałut lub okolic? To chętnie się przyłącze. 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Super ze mimo upałów jesteście chętni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mark_ka ruszam z rokicińskiej przy pizzerii biesiadowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 dziekuje wszystkim za przyjazd na obstawke bylo zacnie no i to plonace bmw swoja droga jak wracalismy z sali to byla straz i policja. ciekawe jaki mandat dostal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi