Aidekk Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Dziś dowiedziałem się od chłopaków z Rut-mar, że do mojego Zippa ciężko o stelaż i nic standardowego nie pasuje. Mówią, że trzeba będzie spawać i wykonanie takiego stelaża to 500 zł + 300 kufer. Kufer wiem, że mogę kupić znacznie taniej i mam nieodparte wrażenie, że chcą mnie naciągnąć :DPytanie do was, czy standardowy stelaż nie będzie pasował do nakeda takiego jak ZIPP 250 Nitro? Wg Tomka z Rut-mar te standardowe szyny się urywają.Za jakieś 8 godz wrzucę foty więc jeśli ktoś potrzebuje ocenić to będą.Będę wdzięczny za rady. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Pokaż najpierw foty jak to wygląda u ciebie - 500zł za stelaż uważam za mocną przesadę. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Zdzierstwo. Poszukaj kogoś kto ma giętarkę, spawarkę i trochę umiejętności. Ja robiłem stelaż pod kufer Hepco & Becker (na podstawie bagażnika z motka i kufra) za 180 zł. Niestety gość który mi to robił, mieszka na Śląsku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Foty moto w galerii, jest dokładne foto zadupka więc czekam na dalsze komentarze. Link dla leniwych: http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/329-img-2070/ 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 a daj linka do jakiegoś orginalnego mocowania kufrów do tego modelu aby zobaczyc jak to wogule wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Właśnie problem polega na tym, że nigdzie w necie nie mogę znaleźć do niego mocowania ani jakichkolwiek informacji o nim. Zaciągam właśnie najnowszy katalog części i akcesoriów (135MB) więc jak coś znajdę dam znać! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nie wiem jak wygląda mocowanie do Twojego Zippa ale 5 stów to istne zdzierstwo.Szukaj dalej, powodzonka.Jak znajdziesz jakiegoś dobrego taniego magika od gięcia i spawania to pochwal się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Wg Tomka z Rut-mar te standardowe szyny się urywają.Słuchaj go to i będziesz w zime w sandałach chodził... pojedź do normalnego serwisu niech ci wytłumaczą a rut mar to zwykłe złodzieje w biały dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 pojedź do normalnego serwisu niech ci wytłumaczą a rut mar to zwykłe złodzieje w biały dzieńJak do tej pory wszystko u nich kupiłem tanio (porównywałem ceny z netem). Nawet na moim Zippie zeszli 900zł z ceny (bo powiedziałem, że w Wawie znalazłem na 7200zł i nawet nie sprawdzili a opuścili mi z 8400 na 7500 - wiadomo, dochodzi koszt przywiezienia moto z Wawy). Z tym kufrem to fakt, albo im się nie chce tego robić i mnie zbywają, albo faktycznie nie ma standardowych stelaży, które do Zippa pasują. W zeszłe wakacje pamiętam gościa, który podjechał z kobitką na Ravenie chyba (taki chopperowaty ZIPP) i mierzyli ze 3 te chromowane na tył i żaden nie pasował - ostatecznie gość pojechał gdzieś do jakiegoś spawacza, żeby mu to przerobił.Wezmę pod uwagę to co piszesz o Rut Mar i będę ostrożniejszy co do nich - dzięki Muodyv6! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Powiem tak odstawiłem poprzedni, stał 2 tyg i niby przez cały czas wymieniali dyszę i jakiś zaworek iglicowy... gdy miałem moto odebrac okazalo sie ze moto ma z tylu flaka i podobniez na nim przyjechalem. gdzie on dobrze wiem ze go testowal no ale za 200 zl mam isc do sadu?. i zawsze zdzierali kase znam wiecej osob ktore juz tam nie pojada niz te ktore tam pojada.Sory za polskie znaki, pisze z fona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi