Tomaszz Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Cześć, szukam warsztatu motocyklowego w powiacie łódzko wschodnim, gdzieś w okolicach Andrepola, mogą być np. Brzeziny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) w Brzezinach róg Głowackiego a Lasockich. Sklep motocyklowy z warsztatem na miejscu. Parę razy tam robiłem motocykl i tak samo mój tata też tam serwisuje. Edytowane 26 Lipca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dokladnie tak jak kolega wyzej znam czlowieka nie od dzis, kupowalem u niego moje pierwsze moto SV650 i walka nie bylo. Na wszystko masz gwarancje i ogolnie mila obsluga czasami fajne moto mozna u niego trafic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Również polecam Brzeziny ul. Lasockich. Kupowałem u nich motor, serwisuję się u nich od trzech lat, mój ojciec od dwóch i jesteśmy zadowoleni. Edytowane 27 Lipca 2015 przez SamotnyJeździec (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywar Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Całkiem niezły serwis jest w Adamowie na trasie między Brzezinami a Andrespolem https://www.google.pl/maps/@51.7683965,19.7005369,17.96z. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi