szajba Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witamy! 24 lipca (piątek!) o godzinie 18:00 jest zbiórka pod domem Panny Młodej na ulicy Orla 21 w Łodzi (naprzeciwko wjazdu do Galerii Łódzkiej), skąd prosimy o eskortę Pary Młodej do Kościoła św. Zbawiciela na ul. Włókniarzy 187 w Łodzi. Odbędzie się tam ceremonia o 19:00 (krótka, bez mszy św.), po ceremonii prosimy o eskortę do domu weselnego "Dwór Artusa". Pozdrawiamy i do zobaczenia ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gary Opublikowano 24 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witamy! A my prosimy o darmowe talony na paliwo, ważne chociaż do końca roku 2015. No i mniej deszczu bo "szajby" można dostać z tą pogodą... Pozdrawiamy i do zobaczenia w forumowej powitalni! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Prosić to sobie możecie. Ani me, ani be, wbili na chama na forum i chcą obstawek. Czy ktoś się w ogóle przedstawił, jeździcie z nami, znamy się? Czy liczycie, że podjedziemy po weselną wódkę? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 qr** MAĆ, ja nawet smsa dostałem i to nie z prośbą a przypomnieniem jak na wizyte do lekarza, no przegięcie na maxa. Zastanów sie chłopie, trzeba było ogłoszenie w ekspresie za***ać albo na olx 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Trzeba jechać, bramkę zrobić, wódkę szarpnąć i d*pę pokazać :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Dobrze że dał nam 7 godzin do Zebrania grupy.. Hahah no takiej komedii to ja już dawno nie widziałem . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Pełen luzzzzzzz mogę podjechać ... I spytać czy was czasem słońce za bardzo z rana nie przyjebalo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 k**wa, akurat wtedy mam dużo ważniejsza sprawę niż wasz ślub bo muszę poleżeć więc wybaczcie, nie wpadnę ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A co ja też sobie napiszę !! MNiE TEZ NIE BĘDZIE :) a no tak już po .... 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A co to??? motocyklisci do wynajecia??? Brakuje atrakcji to sie pomyslalo by urozmaicic slub? Spory blad... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Moda taka teraz jest... ale na taki zaszczyt to trzeba zasłużyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi