bayer2 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ciekaw jestem o której ssie do domu zmyjemy A czy już jakaś Ekipa sie montuje by razem polecieć ?? wlasnie planujemy wyruszyc razem z mcdonalda z lodzi, myslelismy o tym na Retkinii o 21.00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 jak odbiore motór od lekarza to tez bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Czy jakąś spotkanie robimy pod samolotem i lecimy większą ekipą czy rozbijamy się na mniejsze i lecimy . A może jakaś pomoc potrzebna jak co to pisać . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja chętnie spotkałbym się pod samolotem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 samolot czy mcd - bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasko90 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Powinienem być . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) wlasnie planujemy wyruszyc razem z mcdonalda z lodzi, myslelismy o tym na Retkinii o 21.00 Czy jakąś spotkanie robimy pod samolotem i lecimy większą ekipą czy rozbijamy się na mniejsze i lecimy . A może jakaś pomoc potrzebna jak co to pisać . Myślę że Jak McDonald to tylko na Rzgowskiej róg Strażackiej, albo tak jak pisał Sławek może typowo pod halą i jak zawsze o konkretnej godzinie by można było słowo zamienić i poczekać na spóźnialskich. Edytowane 29 Lipca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 czy taka przejażdżka nocą to dobry pomysł na pierwsza podróż w grupie ? i czy 125 nadąży ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Spokojnie dasz rade można się spotkać wcześniej i troszkę prędzej tam polecieć wszystko do ustalenia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 ok, to ja chętnie w końcu się z częścią forumowiczy zapoznam ale jak macie jakieś info co trzeba wziąć na taką podróż (jeśli w ogóle cokolwiek) to dajcie znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 ale jak macie jakieś info co trzeba wziąć na taką podróż (jeśli w ogóle cokolwiek) to dajcie znać Polecam zapakować dobry humor i chęć poznania fajnych ludzi , przerabiałem to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli nic nie "wypadnie" powinienem być wraz ze swą Panią Edytowane 29 Lipca 2015 przez Jonek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Londżi Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja z ekipą będziemy pewnie ruszać z pod McDonalda na Retkinii, także jak ktoś jest chętny to zapraszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 postaram się odmeldować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) OMG! no to będzie impra pod samym moim domemNo to chlopaki mamy nocleg u kolezanki ;-) ;-) ;-) mozna popic :-P Edytowane 30 Lipca 2015 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Krótki harmonogram imprezy na sobotni wieczór 22:30 - spotykamy się na miejscu w Osadzie Czarnocin (dojazd we własnym zakresie - nie przewidujemy wspólnego przelotu)23:00 - fajerwerki, jedzonko, odpoczynek23:15 - szybka kąpiel w Zalewie Czarnocin dla twardzieli i ogrzewanie się przy ognisku (polecamy!)00:00 - wspólny wyjazd w stronę Hali Sportowej w Łodzi przez Kruszów > Trasę Górna Łódź00:30 - koniec wydarzenia, powrót do domów lub nocne latanie w mniejszych grupkach dla bezpieczeństwa uczestnikówPrzejazd w stronę Łodzi będzie filmowany w miarę możliwości, prosimy zatem zachować ostrożność i rozwagę podczas jazdy! Trasa sobotniego przejazdu w stronę Łodzi wygląda następująco: Osada Czarnocin > Kruszów > Trasa Górna Łódź > Obywatelska > Aleja Politechniki > Wróblewskiego > Wólczańska > Hala Sportowa (miejsce czwartkowych spotkań). TUTAJ JEST MAPKA Pytaliście co będzie można zjeść na miejscu? Zapewniamy, że będzie smacznie! Przygotujcie brzuchy na mega żarełko, gdzie "gwiazdą wieczoru" będzie kociołek z pysznymi kiełbaskami, cukinią, papryką, cebulką i pieczarkami po 10 złotych Emotikon smile 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 I ja się piszę,do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bari70 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 zapowiada się super wypad , jadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 ale mam dylemat czy dać moto do lekarza czy jechać tak jak jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czy jadą jakieś cruisery ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Postaram Się być, jestem nowy na forum ;D Bardzo fajny Pomysł z tym wypadem 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ktoś może leci z olwechów/widzew ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No to chlopaki mamy nocleg u kolezanki ;-) ;-) ;-) mozna popic :-P nie ma problemu 1 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Szukam kompanów to jazdy z Widzewa bądź do latania jeszcze wcześniej aby na 22:30 trafić do celu. Max prędkość 110- 120. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi enduro Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam wszystkich mam pytanie jakie pojemnosci beda leciec na czarnocin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi