bayer2 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) LeiTo, opowiedz o co biega z tym Mcdonaldem ?:-) Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez bayer2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Hahahaha ...... znam, słyszałem - dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 LeiTo, opowiedz o co biega z tym Mcdonaldem ?:-) Niestety nie mogę, chyba że osoby występujące w roli głównej coś opowiedzą . A jak nie to zostanie to w mojej pamięci jako dowód że warto z tymi chłopakami jeździć bo zawsze są niezłe jaja. Niech żałują Ci co nie byli :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Widzialem ze pare osob mialo kamerki na kaskach jak wracalismy, moze ktos z nich wrzuci filmik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Akcja z Mcdonaldem zostanie dla tych co byli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi