Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Było w ch*j mega wykutaśnie, dzięki za tak liczne grono, myślę że frekwencja zaskoczyła wszystkich i oby tak dalej. Wielkie gratki dla Suchego za dopiecie wszystkiego na ostatni guzik. 5 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Było extra! Woda w jeziorze też :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) No ja też powiem ze było mega :)siedzimy Jeszcze we młynie na kawie Ja Sobol Aidik i Irek. Pozdrawiamy śpiochów. Szkoda tak pięknego wschodu słońca przespać Edit Było mega fajnie, myślę że jak na pierwszy raz to frekwencja dopisała. Oby to nie był pierwszy i ostatni raz. Pozdrawiamy miła ekspedientke z McDonald's na włókniarz. Nie żałuję że przejechałem i oby więcej takich spotkań. 4-30 a ja dopiero w domu Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 LeiTo Było zacnie jak podjechaliśmy z Irkiem pod garaż to i w garażu było widno hehe super wypad,piłeczka mnie zmęczyła troszeczkę ,ale kąpiel orzeźwiła na nowo ,a kawa po 3 rano w Młynie nie pozwoliła mi zasnąć do tej pory hehehe ,Wielkie gratki dla Suchego ,oraz wszystkim którzy byli odpowiedzialni za całą akcję -Było Mega zaj******ście ,miło było spotkać znajome twarze i poznać nowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jak zwykle wielkie brawa dla pomysłodawcow i organizatorów, było super. Dodatkowo brawa należą się też za frekwencję, bo ludzie też dopisali Motocyklliści - jak zwykle - śmiali się i dokazywali 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bari70 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Gratulacje dla organizatorów, mega zlot, brawo !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Było bardzo sympatycznie i głośno :D oby więcej takich imprez :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dajcie jakies foty:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dla tych co nie szukali http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/4859341,flm-night-osada-czarnocin-nocny-zlot-motocyklistow-zrzeszonych-wokol-forum-lodzkich-motocyklistow,id,t.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Impreza super, frekwencja chyba przerosła oczekiwania wszystkich Gratulacje dla organizatorów bo naprawdę wyszło za***iście. A powrót w tak dużej kolumnie po prostu MEGA!!! Jechałem jakoś w połowie i jak jechaliśmy przez wioski i widać było sznur świateł na łukach i na wzniesieniach... za***iście!!! Żałuje tylko że nie zabrałem kamerki :/ Ale jeśli następnym razem będzie taka impreza to naprawię ten błąd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki za Wspaniałą zabawę. Lewa 1 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Suchy a ty fotki jakieś zapodasz ?? Bo z tego co pamiętam to też latałeś z aparatem :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) I do tego krecil z kipy jak wracalismy Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Guzik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Suchy a ty fotki jakieś zapodasz ?? Bo z tego co pamiętam to też latałeś z aparatem Niestety jeśli zrobiłbym fotki, wyglądałyby jak z kalkulatora Dlatego tylko filmowałem, aby zbierać materiał na dysk twardy 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dla tych co nie szukali http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/4859341,flm-night-osada-czarnocin-nocny-zlot-motocyklistow-zrzeszonych-wokol-forum-lodzkich-motocyklistow,id,t.html Widze Arek, ze juz nie musze pisac, ze mamy fajne foty :-) Impreza super, frekwencja chyba przerosła oczekiwania wszystkich Gratulacje dla organizatorów bo naprawdę wyszło za***iście. A powrót w tak dużej kolumnie po prostu MEGA!!! Jechałem jakoś w połowie i jak jechaliśmy przez wioski i widać było sznur świateł na łukach i na wzniesieniach... za***iście!!! Żałuje tylko że nie zabrałem kamerki :/ Ale jeśli następnym razem będzie taka impreza to naprawię ten błąd a ja chce dodac, ze trzeba podziekowac gospodarzom terenu za skrzynki do siedzenia, ogolnie nasz klimat, dziekujemy za pomysł i organizacje:-) troche krotko bylo, bo wielu sie dopiero rozkrecalo, moze jakas muzyka n a kolejny raz, ale ogolnie piekna muzyka z tłumików:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 aaa Bo to kosmaty robił foty, to czekać aż da link byśmy mogli zobaczyć ci tam napstrykał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 mówisz i masz https://goo.gl/photos/Kt6TDfoT31nBj5kv9 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Było MEGA....i nawet plecaczek był zadowolony z wypadu Mimo iż tutaj jako świeża to dużo znajomych buziek było i aż się cieplutko na duchu robiło jak te gębule rozpoznawały moją gębule 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi enduro Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zlot sie udal ja i moj plecak jestesmy zadowoleni bylismy pierwszy raz na takiej imprezie i juz wiem ze bedziemy z wami tylko musze kupic mocniejsza maszyne pozdrawiam wszystkich forumowiczow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Polecam film: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/4859341,flm-night-osada-czarnocin-nocny-zlot-motocyklistow-zrzeszonych-wokol-forum-lodzkich-motocyklistow,id,t.html a konkretnie 1:14 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Prawdą jest, że człowiek najbardziej żałuje rzeczy, których nie zrobił. Ale za to jest nauczka, zeby na przyszłość bardziej sie ogarnąć. 1 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Widzę że się podobało a to cieszy .Miejscówka super ,przejazd bardzo udany itp.Szkoda że nikt nie nagrywał akcji w Mc Donalds 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 .... Proszę wyłączyć silnik..... Nie no to zostaje w pamięci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Miejsce bardzo fajne, przejazd widziany z puszki też super. Nie spodziewałem się takiej frekwencji, ale jak wiadomo im nas więcej tym lepiej. Też zrobiłem kilka fotek, które są do obejrzenia tutaj: https://plus.google.com/u/0/photos/103429166948724165819/albums/6178696127512810273 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A ja nagrałam taki filmik: https://www.facebook.com/100000881026637/videos/vb.100000881026637/954929947879697/?type=2&theater 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi