Piotr Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam wszystkich mam pytanie jakie pojemnosci beda leciec na czarnocin od 0.7L w górę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi enduro Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ok dzieki to lece z wami a spotkanie w koncu gdzie bedzie Chlopaki to gdzie sie spotykamy pod mcdonald na retkini czy hala a moze jest kots kto leci z widzewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Londżi Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jak ktoś chętny zbieramy się o 21:50 pod McDonaldem na Retkini. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jak ktoś chętny zbieramy się o 21:50 pod McDonaldem na Retkini. Na Retkinii McDnld o 21.00 bo zawsze czekamy na spoznialskich i po nocy inaczej sie lata, nowi jada w innym tempie,wiec trzeba wczesniej troszke byc :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Ktoś może leci z olwechów/widzew ? Ja mam zamiar jechać z widzewa, okolice tatrzańska i przybyszewskiego. Po drodze jeszcze kumpla mam zgarnąć na trasie do tuszyna. Jak coś możemy się gdzieś umówić i pojechać razem Edytowane 31 Lipca 2015 przez Guzik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Również chętnie podepne się pod jakąś ekipe. Ktoś startuje spod samolotu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1985 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A leci ktoś spod Mc na Włókniarzy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobC Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Chętnie dołączę do grupy z retkini. Powinienem być o 21 plus minus parę minut. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Londżi Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Na Retkinii McDnld o 21.00 bo zawsze czekamy na spoznialskich i po nocy inaczej sie lata, nowi jada w innym tempie,wiec trzeba wczesniej troszke byc :-) Można 21:30 i o 22 się wyruszy. W 30 min dojedziemy do Czarnocina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja mam zamiar jechać z widzewa, okolice tatrzańska i przybyszewskiego. Po drodze jeszcze kumpla mam zgarnąć na trasie do tuszyna. Jak coś możemy się gdzieś umówić i pojechać razem O której i gdzie dokładnie byśmy się mogli zgadać. Jeśli się nic nie zawali to ja + plecak będę jechał i miło by było polecieć nie w pojedynkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 O której i gdzie dokładnie byśmy się mogli zgadać. Jeśli się nic nie zawali to ja + plecak będę jechał i miło by było polecieć nie w pojedynkęJonek na priv ci napisalem wiadomosc jak cos to dzwon to sie zgadamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Patrząc na wpisy dotyczące spotkań o 21:00 uprzedzam, że impreza rozpoczyna się o 22:30. W związku z tym, proszę o nie przyjeżdżanie o 22:00 lub wcześniej, ponieważ organizatorzy i właściciele terenu chcą mieć odpowiedni czas na przygotowanie wszystkiego. Mówiąc brzydko, gdy "stoicie" nam nad głowami przed oficjalnym wystartowaniem imprezy to ludzi szlag trafia Do Czarnocina spod hali leci się średnio 25 minut. 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek0187 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Można 21:30 i o 22 się wyruszy. W 30 min dojedziemy do Czarnocina jestem za:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 W takim razie ja i mój "spowalniacz" też podjedziemy pod MC na Retkini. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 jestem za:)) Ja również jestem jak najbardziej za 21:30. Więc jeśli jeszcze są "wolne miejsca", to bardzo chętnie podjedziemy. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja również jestem jak najbardziej za 21:30. Więc jeśli jeszcze są "wolne miejsca", to bardzo chętnie podjedziemy. Oki,wiec 21.30 jak ktos bedzie wczesniej to poczeka:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 O której i gdzie dokładnie byśmy się mogli zgadać. Jeśli się nic nie zawali to ja + plecak będę jechał i miło by było polecieć nie w pojedynkę Piter dzwoń do mnie później bo ja już mam motor pod blokiem i w sumie to o 21 pewnie będę już odpalał :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 My też dzisiaj będziemy koniecznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Siema leci ktoś z Dąbrowy jak tak to skąd i o której 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak chcesz to carefour na przybyszewskiego o 21:20. Na rzgowskiej zbieramy jeszcze 3 osoby i pozniej po drodze jeszcze jedna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak chcesz to carefour na przybyszewskiego o 21:20. Na rzgowskiej zbieramy jeszcze 3 osoby i pozniej po drodze jeszcze jedna Staccja CArefour czy Statoil ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Tak, juz jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak możecie to poczekajcie do 21; 30 jak nie dam rady to sorry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Carefour 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 ok będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi