Gozi01 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Planuje wypad 6 lipca na Węgry. Przejechać przez Słowację i zatrzymać się na zwiedzanie Tokaju. Później eger Budapeszt i jak wszystko się uda to wracać przez Wiedeń.. Na razie to są wstępne plany. Planuje wyjechać na jakieś 6 dni.. Na Google maps wyszło mi 1700 km. Od razu mówię nie jest wszystko na sztywno ustalone. Zawsze można coś pozmieniać. Jest ktoś chętny na podróż? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlii Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 jak temat wygląda na dzień dzisiejszy, masz kogoś chętnego?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Planuje wypad 6 lipca na Węgry. Przejechać przez Słowację i zatrzymać się na zwiedzanie Tokaju. Później eger Budapeszt i jak wszystko się uda to wracać przez Wiedeń.. Na razie to są wstępne plany. Planuje wyjechać na jakieś 6 dni.. Na Google maps wyszło mi 1700 km. Od razu mówię nie jest wszystko na sztywno ustalone. Zawsze można coś pozmieniać. Jest ktoś chętny na podróż? Pozdrawiam Jak w Tokaju planujesz pobyt na polu namiotowym - to juz wspołczuje. Za naszego pobytu trawa była po pas domki tak rozeschniete ze duze robactwo wchodzilo przez szpary sciany a pod prysznic najlepiej w butach.. .motocyklowych Samo masteczko urokliwe i zdecydowanie warte odwiedzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozi01 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) W tym momencie nie mam w sumie nikogo.. Jadę z plecakiem Jak w Tokaju planujesz pobyt na polu namiotowym - to juz wspołczuje. Za naszego pobytu trawa była po pas domki tak rozeschniete ze duze robactwo wchodzilo przez szpary sciany a pod prysznic najlepiej w butach.. .motocyklowych Samo masteczko urokliwe i zdecydowanie warte odwiedzenia Wiesz co myślałem nad tym żeby jechać do decathlon i kupić jakiś namiot ale to chyba mi się nie opłaca, bo do tego trzeba i śpiwory i jakieś karimaty. A i mam kufer centralny do tego dwie boczne Oxforda i tankbag. I wątpię żebym gdzieś jeszcze zmieścił inne rzeczy wiec chyba będę gdzieś szukal noclegów.. Ale bardzo dziękuję za wiadomość Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi