Gozi01 Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Witam wszystkich. Planuje wypad 6 lipca na Węgry. Przejechać przez Słowację i zatrzymać się na zwiedzanie Tokaju. Później eger Budapeszt i jak wszystko się uda to wracać przez Wiedeń.. Na razie to są wstępne plany. Planuje wyjechać na jakieś 6 dni.. Na Google maps wyszło mi 1700 km. Od razu mówię nie jest wszystko na sztywno ustalone. Zawsze można coś pozmieniać. Jest ktoś chętny na podróż? Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlii Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 jak temat wygląda na dzień dzisiejszy, masz kogoś chętnego?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mur67 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Witam wszystkich. Planuje wypad 6 lipca na Węgry. Przejechać przez Słowację i zatrzymać się na zwiedzanie Tokaju. Później eger Budapeszt i jak wszystko się uda to wracać przez Wiedeń.. Na razie to są wstępne plany. Planuje wyjechać na jakieś 6 dni.. Na Google maps wyszło mi 1700 km. Od razu mówię nie jest wszystko na sztywno ustalone. Zawsze można coś pozmieniać. Jest ktoś chętny na podróż? Pozdrawiam Jak w Tokaju planujesz pobyt na polu namiotowym - to juz wspołczuje. Za naszego pobytu trawa była po pas domki tak rozeschniete ze duze robactwo wchodzilo przez szpary sciany a pod prysznic najlepiej w butach.. .motocyklowych Samo masteczko urokliwe i zdecydowanie warte odwiedzenia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozi01 Posted June 29, 2015 Author Report Share Posted June 29, 2015 (edited) W tym momencie nie mam w sumie nikogo.. Jadę z plecakiem Jak w Tokaju planujesz pobyt na polu namiotowym - to juz wspołczuje. Za naszego pobytu trawa była po pas domki tak rozeschniete ze duze robactwo wchodzilo przez szpary sciany a pod prysznic najlepiej w butach.. .motocyklowych Samo masteczko urokliwe i zdecydowanie warte odwiedzenia Wiesz co myślałem nad tym żeby jechać do decathlon i kupić jakiś namiot ale to chyba mi się nie opłaca, bo do tego trzeba i śpiwory i jakieś karimaty. A i mam kufer centralny do tego dwie boczne Oxforda i tankbag. I wątpię żebym gdzieś jeszcze zmieścił inne rzeczy wiec chyba będę gdzieś szukal noclegów.. Ale bardzo dziękuję za wiadomość Edited June 30, 2015 by Suchy-wolk (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts