Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

Wypad 6 Lipca Na Węgry :)

Gozi01

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Planuje wypad 6 lipca na Węgry. Przejechać przez Słowację i zatrzymać się na zwiedzanie Tokaju. Później eger Budapeszt i jak wszystko się uda to wracać przez Wiedeń.. Na razie to są wstępne plany. Planuje wyjechać na jakieś 6 dni.. Na Google maps wyszło mi 1700 km. Od razu mówię nie jest wszystko na sztywno ustalone. Zawsze można coś pozmieniać. Jest ktoś chętny na podróż? Pozdrawiam :smile:

Witam wszystkich.

Planuje wypad 6 lipca na Węgry. Przejechać przez Słowację i zatrzymać się na zwiedzanie Tokaju. Później eger Budapeszt i jak wszystko się uda to wracać przez Wiedeń.. Na razie to są wstępne plany. Planuje wyjechać na jakieś 6 dni.. Na Google maps wyszło mi 1700 km. Od razu mówię nie jest wszystko na sztywno ustalone. Zawsze można coś pozmieniać. Jest ktoś chętny na podróż? Pozdrawiam :smile:

Jak w Tokaju planujesz pobyt na polu namiotowym - to juz wspołczuje. Za naszego pobytu trawa była po pas domki tak rozeschniete ze duze robactwo wchodzilo przez szpary sciany a pod prysznic najlepiej w butach.. .motocyklowych

Samo masteczko urokliwe i zdecydowanie warte odwiedzenia 

W tym momencie nie mam w sumie nikogo..

Jadę z plecakiem :smile:

Jak w Tokaju planujesz pobyt na polu namiotowym - to juz wspołczuje. Za naszego pobytu trawa była po pas domki tak rozeschniete ze duze robactwo wchodzilo przez szpary sciany a pod prysznic najlepiej w butach.. .motocyklowych

Samo masteczko urokliwe i zdecydowanie warte odwiedzenia

Wiesz co myślałem nad tym żeby jechać do decathlon i kupić jakiś namiot ale to chyba mi się nie opłaca, bo do tego trzeba i śpiwory i jakieś karimaty. A i mam kufer centralny do tego dwie boczne Oxforda i tankbag. I wątpię żebym gdzieś jeszcze zmieścił inne rzeczy wiec chyba będę gdzieś szukal noclegów.. Ale bardzo dziękuję za wiadomość :smile:

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)