Vercyn Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 (edited) Pisze się ktoś na jednodniowy wypad do Pragi? 4 wyjazd, 5 powrót. Edit: to chyba dwudniowy jest Pozdro V Edited May 21, 2015 by Vercyn (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Jakiś cel konkretny, trasa przejazdu? Nie wybieram się, bo byłem w ten weekend, ale dla potomnych więcej informacji by się przydało 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted May 21, 2015 Author Report Share Posted May 21, 2015 Nic jeszcze nie mam, kilka godzin temu wpadliśmy z dziewczyna na taki pomysł. Dwudniowy wyjazd to można zaplanować podczas tankowania z rana . Na poważnie to czekam jeszcze pare dni może ktoś się zgłosi i wspólnie plan powstanie. Jedynie nocleg warto wcześniej zarezerwować w Pradze. Poza tym to; wylot, piwko na Hradczanach, nocleg, przylot ..yeah! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Dziś, to znaczy w sobotę jedziemy z kumplem pojeździć na czeskie winkle, jak ktoś chce to zapraszam, znam fajne miejsca W porze obiadowej chcemy przekroczyc przejście graniczne Bolesławów/Stare Mesto. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted May 23, 2015 Author Report Share Posted May 23, 2015 Podrzuć jakąś mapkę jak wrócicie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 (edited) Mam mobilny dostęp wiec mogę napisać kilka punktów obowiązkowych! Trasa 44 Jesennik - Sumperk - słynne czeskie winkle Trasa 11 2 odcinki; Rapotin - Bruntal , Cervena Voda - Zamberk Trasa 43 Cervena Voda - Lanskorun(piękne mizsteczko - zapytajcie o polskiego księdza którego wszyscy tam znają). Powiedzcie jak było http://motocykle-lodz.pl/topic/6754-sudety-2014-polecam-ka%C5%BCdemu/page-2 Zobacz jeszcze tutaj. Edited May 25, 2015 by Luki (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted May 26, 2015 Author Report Share Posted May 26, 2015 Dzeki za info Luki, kilka tras niestety nie po drodze a czasu nie będzie za dużo. Trasa 11 i 43 idealnie w drodze na Pragę bedzie okazja przetestować gopro, wrzucę coś po powrocie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsel Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Vercyn kilka tras zamieściłem zerknij sobie http://motocykle-lodz.pl/topic/9354-karkonosze-polska-czechy-2904-03052015/#entry203772 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Ja tez lecę 4 do Pragi, ale wracam 7. Więc może zaproponuję chociaż wspólny przejazd w jedna stronę. Moje tempro podróżne do 160km/h z racji tego ze jadę z plecakiem. Jak spodobała Ci się pomysł to możemy dogrywać szczegóły 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Spoko, tez jadę z plecakiem. U mnie przelotowa zgodnie z przepisami za wyjątkiem autostrad. Wieczorem usiądę do kompa podrzucę jakaś proponowana traske. EDIT: Proponowana traka. Szklarską Porębę zostawię sobie na powrót https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zOBbned-WcbY.k4S4q6W9-6GI&usp=sharing Edited May 30, 2015 by Vercyn (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Ja myślałem o Szklarskiej Porębie w drodze do Pragi, wiec taka trasa była by dla mnie lepsza: http://skroc.pl/bfde5 Daj znać jak się na to zapatrujesz. Mam jeszcze jedno pytanie co należy do obowiązkowego wyposażenia motocykla w Czechach: -bezpiecznik -zapasowe żarówki -apteczka? Bo z tego co wyczytałem to winieta nie obowiązuje motocykli. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsel Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Kamizelka odblaskowa dla szofera i pasażera , apteczka. Motocykle latają za free 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted June 1, 2015 Author Report Share Posted June 1, 2015 Ja myślałem o Szklarskiej Porębie w drodze do Pragi Taka sama odległość, dla mnie super. O której planujesz wylot? Ja mam w Pradze tylko jedno popołudnie więc chciałbym wyjechać ok 7, coby piwka zdążyć się napić i starym miastem przespacerować Widzę, że startujesz z Pabianic, pasuje Ci miejsce zbiórki: Stacja Shell na Pabianickiej przy węźle Dobroń (S14)? Pozdro V 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Wylot o 7 mi pasuje, a postój w Szklarskiej Porębie i wjazd i zejście na Szrenicę Ci pasuje? a może najłatwiej jak się zdzwonimy i wszystko ustalimy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted June 1, 2015 Author Report Share Posted June 1, 2015 Wszystko ustalone. Gdyby ktoś jeszcze się zdecydował to wylot w czwartek 04/06 godzina 7:00, stacja Shell na Pabianickiej - zjazd Dobroń S14, Pabianice. Pozdro, V 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsel Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Przyczepności chłopaki. Uważajcie przy wylocie z Kostomłotów w stronę Jeleniej na pierwszych 70tkach lobią stać, także na samym praktycznie wlocie do Szklarskiej często misiaki stoją i na wylocie w stronę Harrachowa (wylot z Jakuszyc, wlot do Harrachowa - po prawej na parkingu i lewej na CPNie) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted June 2, 2015 Author Report Share Posted June 2, 2015 Dzięki Marsel. Mam 19 punktów, od Wielkanocy nie przekroczyłem prędkości o więcej niż 15kmh;) nie zdziwię sie jak Bartek sie wpieni i przyciśnie w połowie drogi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted June 8, 2015 Author Report Share Posted June 8, 2015 Polatane Bartek, dzięki za wspólną podróż do Szklarskiej. Super drogi, super pogoda.. zobaczcie sami https://youtu.be/HH8NDCTQQAA 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piżmak Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 cholera a mogło być tak pięknie , może kiedyś jeszcze razem polatamy. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsel Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 No i gitara 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRRcin Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Marsel aż się łezka w oku kręci jeśli wiesz o co chodzi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsel Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 (edited) Marsel aż się łezka w oku kręci jeśli wiesz o co chodzi WINKLE :riding: :whip: i momenty kiedy leci się dwie paki na czeskich policmajstrów......bezcenne Edited June 11, 2015 by Marsel (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Polatane Bartek, dzięki za wspólną podróż do Szklarskiej. Super drogi, super pogoda.. zobaczcie sami https://youtu.be/HH8NDCTQQAA Też wielkie podziękowania, może następnym razem uda nam się wypić to umówione piwo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Fajny Trip ps. Dawaj kolejne części 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 No skleciłem wreszcie całość Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=FomYQwsssAY Pozdro V 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts