83matys Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Kłomino miasto duchów - YouTube 1 Cytuj Jeżeli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, to o czym świadczy pustka na biurku? - Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 jak dla mnie to w tej miejscowce nic nie ma takiego fajnego zeby odwiedzać chyba ze wyjatkowo fajna traska jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
83matys Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Co do traski, to trudno mi powiedziec. Niemniej jednak ja nie mialem okazji zobaczyc tetniacego niegdyś życiem miejsca, ktore zamienia sie w zupelnie zapomniane miejsce. Do widoków opuszczonych kamienic Łódź mnie przyzwyczaiła. Puste bloki to dla mnnie nowość."..W Kłominie zegary stanęły w 1992 roku. Wówczas miejscowość opuściły ostatnie oddziały Armii Radzieckiej. Naoczni świadkowie twierdzą, że czerwonoarmiści pozostawili magazyny pełne sprzętu i części oraz niemal kompletnie wyposażone mieszkania. Terenem zainteresowali się szabrownicy, którzy ograbili Kłomino ze wszystkiego, co można było sprzedać. Nawet z żeliwnych pokryw studzienek kanalizacyjnych, o czym ostrzega tablica ustawiona przy drodze prowadzącej do ruin miasta…"Taka jednostka radziecka była też koło Nowosolnej. Jak byłem tam kilka lat temu to część budynków jeszcze stała, ale też były na maksa rozkradzione. Nie wiem w sumie czy ten teren został jakoś zagospodarowany. 0 Cytuj Jeżeli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, to o czym świadczy pustka na biurku? - Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Dobra miejscówka na ASG , z chęcia poszedłbym się poszfędać po tych pustostanach 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Sporo zdjęć: http://bandziorro.riderblog.pl/Klomino_2010_Wyprawa_do_miasta_widmo,b851.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Fajna miejscówa, tylko szkoda że na północ a nie południe.Kiedyś szukałem różnych opuszczonych miejsc- trochę tego jest. W bieszczadach np jest całkowicie opuszczona wioska. Chciałem też zrobić wycieczkę do opuszczonego psychiatryka. Z opisów wynikało,że szpital został porzucony w pospiechu, więc są tam jeszcze sprzęty medyczne, karty, łózka itd. Klimatyczne miejsce. Nawet planowałem zrobić tam nocleg. Ale później znalazłem informacje, że szpital jest w rozbiórce i już nic tam nie ma prócz gruzu. Chciałem też pojechać do Porąbki - jest tam opuszczony kompleks wypoczynkowy dla dygnitarzy PRLu. Okolice Beskidów, więc można by skoczyć od razu w górki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
83matys Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja bym się na te Beskidy chętnie pisał. Zgadamy się jak się pogoda trochę poprawi Po sieci lata też opis motocyklowej wizyty w Czarnobylu. Trochę oldskoolowe i pewnie większość z Was zna. Jak ktoś nie widział, a kręci go temat Czarnobyla i zwiedzania tego miejsca na moto, to warto looknąć: http://mojasd.ovh.org/ghosttown/chapter1.htmlTen psychiatryk to w Zofiówce? Tutaj gość wrzuca foty opuszczonych miejsc i ich dawny wizerunek. W galerii trafiłem szpital psychiatryczny w Otwocku:http://www.opuszczone.net/galeria Fajna miejscówa, tylko szkoda że na północ a nie południe.Kiedyś szukałem różnych opuszczonych miejsc- trochę tego jest. W bieszczadach np jest całkowicie opuszczona wioska. Chciałem też zrobić wycieczkę do opuszczonego psychiatryka. Z opisów wynikało,że szpital został porzucony w pospiechu, więc są tam jeszcze sprzęty medyczne, karty, łózka itd. Klimatyczne miejsce. Nawet planowałem zrobić tam nocleg. Ale później znalazłem informacje, że szpital jest w rozbiórce i już nic tam nie ma prócz gruzu.Chciałem też pojechać do Porąbki - jest tam opuszczony kompleks wypoczynkowy dla dygnitarzy PRLu. Okolice Beskidów, więc można by skoczyć od razu w górki. 0 Cytuj Jeżeli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, to o czym świadczy pustka na biurku? - Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja na opuszczone budynki chętnie się piszę :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Nie zofiówka, gdzieś na południu, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. Jak widać jest trochę opcji do odwiedzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Też chętnie bym pozwiedzał takie miejsca, i faktycznie na asg świetnie sie nadaje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 jesli będzie pomysł na jednodniowy wypad po 1 czerwca to ja też się chętnie piszę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 właśnie zdałem sobie sprawe, że ja tam kiedyś byłem.... ehh ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 właśnie zdałem sobie sprawe, że ja tam kiedyś byłem.... ehh ;D luki w pamięci? rozumiem że jak obejrzałeś fotki to załapałeś że jednak byłeś? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Marta- ja też jadę chłopaki dajcie znać ... jak będzie już jakiś - konkretny plan... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Marta- ja też jadę chłopaki dajcie znać ... jak będzie już jakiś - konkretny plan... tylko na litość boską nie w tym makijażu z awataru 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 hi hi problem polega na tym, że chyba lepiej w takim makijażu hi hi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 tylko na litość boską nie w tym makijażu z awataru W kącu to jest kwaśna mina i tak ma chyba zostać 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi