crosiak Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Witam odrazu chcialem zaznaczyc ze jezeli zle wybralem dzial to prosze o przeniesienie teamatu tam gdzie jego miejsce ale myslalem ze w tym temacie sie najbardziej przyda Pojawily sie informacje o planowaniu wyjazdow za granice na ten sezon a wiec chcialem troche poszukac w necie informacji na temat rzeczy niezbednych podczas zwiedzania innych krajow motocyklem Otoz znalazlem bardzo ciekawa stronke podroznika motocyklowego Jarosława Spychały ktory opisuje wszystko po kolei jak przygotowac sie do wyprawy motocyklowej. http://jarekspychala.com/ Polecam ta stronke a w szczegolnosci dzial " Poradnik motocyklisty" mam nadzieje ze komus sie to przyda bo ja juz szykuje liste zakupow zeby byc przygotowanym na jakis ciekawy wyjazd http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek1968 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 niezły poradnik... gość na prawdę ma niezłe doświadczenie... dzięki i polecam innym jako lekturę obowiązkową ! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Jak tak pomyślę to bym musiał przyczepe ze sobą zabrać;D Bo może koło przebije może coś może tak to o boże a nie wszędzie są dobre zakłady motocyklowe żeby tam robić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 No czytania jest na pare ladnych wieczorow (lacznie z reportazami), ale mysle ze warto to przeczytac 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 ja biore telefon i kase + karte na wszelki wypadek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 To tez jest opcja jezeli ktos ma ta kase o ktorej mowisz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszZR7 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Jeżeli chcesz wybierać się na takie wyprawy to musisz mieć kasę bo nie wiadomo co i gdzie cię spotka. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 No to to wiadomo kase tak no ale nie az tyle zeby sobie ciuchy kupowac i jakies inne pierdoly ;D 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rado Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Co zabrać ? Kartę kredytową i telefon. Najwygodniejsza opcja. Są tacy co biorą bieliznę na zmianę ale przy wyjazdach do dwóch tygodni tą opcję spokojnie można uznać za opcjonalną 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 No to to wiadomo kase tak no ale nie az tyle zeby sobie ciuchy kupowac i jakies inne pierdoly ;DDlaczego nie;D 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 Ale chodzi o to ze karata i telefon to chyba dla osob ktore maja tyle kasy ze moga sobie pozwolic na takie cos. Ja napewno jak bede jechal wezme jakies podstawowe rzeczy troche ubran (dwie koszulki jakas bluze jak cos skarpetki jakies majtki i jak cos to przeciez mozna to prac). Napewno mnie nie stac zeby kupowac ciagle nowe rzeczy bo taki wyjazd wyszedl by bardzo bardzo drogo. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Z doswiadczenia polecam kąpielówki i krem do opalania:D 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario29 Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Z doswiadczenia polecam kąpielówki i krem do opalania:DNo no z krem z filtrem to napewno :DSzukam konkretnej strony z namiarami na pola namiotowe w europie .Proszę o pomoc http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 dario jedno fajne jest w Konstantynowie Łódzkim naprawde ładna okolica na przeciwko cmentarza ,namiaru nie mam ale wpisz w google tam mają http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts