nocnymar29 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Czy są tam jakieś koncert w łikendy czy dyskoteki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 byłem kilka razy i było tak sobie 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W sobotę wieczorem ponoć są jakieś koncerty, tylko pamiętaj że tam nie ma noclegu i pod namiot też nie da radę. Ale się przejechać motorem to myślę że warto zobaczyć bo miejsce naprawdę fajne tylko z roku na rok coraz bardziej zaniedbane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jeśli lubisz klimaty disco polo i muzykę biesiadna to warto Jedzenie paskudne, piwo rozwodnione. Za wejście płacisz 10zł od osoby, które niby można wykorzystać w barze. Motocykl zostawiasz pod lasem wiec niema pewności ze tam nadal będzie, jak wrócisz z wyspy. Miejsce bardzo malownicze, niestety zaniedbane i źle zarządzane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jak tam byłem ostatnio, jakieś 2 miesiące temu, to ryby pływały do góry brzuchami. Ale rodzice i tak pozwalali dzieciom się pluskać w wodzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jeśli lubisz klimaty disco polo i muzykę biesiadna to warto Jedzenie paskudne, piwo rozwodnione. Za wejście płacisz 10zł od osoby, które niby można wykorzystać w barze. Motocykl zostawiasz pod lasem wiec niema pewności ze tam nadal będzie, jak wrócisz z wyspy. Miejsce bardzo malownicze, niestety zaniedbane i źle zarządzane. Tydzień temu jak tam byłem to już zrobili parking dla motocykli blisko baru Pierwszy raz byłam tam 5lat temu to miejsce wyglądało naprawdę super ale tak jak pisałem wcześniej z roku na rok wszystko podupada a właściciel przestał chyba raczej w to inwestować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocnymar29 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To nie jade. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ja generalnie tez sie tam nudzilem wiec osobiscie nie polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Za fajnie to tam nie jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi