Dzejdzej Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Lecimy do sulejowa troche sie moze poopalac zabic piatkowa nudę. 3.08 o 11 zbiorka na stacji BP przy Wamie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 A może niedziela? jak pogoda dopisze? Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 w niedzielę też możecie jechać nam z Dzejdzejem się nudzi i lecimy do Sulejowa, ma być ciepło więc trzeba korzystać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 zobaczę jak wstanę i nie będę miał nic do załatwiania itp. to bym się przejechał, to jest ta stacja obok McDonald'a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 aham dokładnie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 polecam Wam w podklasztorzu jadełko - cenowo znośnie, a smacznie jak cholera (spędziłem tam ostatnio 3 dni z groupona ) Tylko nie jedźcie trasą, fajna, mało ruchliwa i urokliwa traska wiedzie z Łodzi do Sulejowa przez Wolbórz, a więc skręcacie w Kruszowie w lewo i lecicie na Biskupią Wolę, Lubiatów, Wolbórz, Młoszów, Golesze, i jak dobrze skręcicie, przy samym zalewie dojedziecie do Przygłowa, gdzie jesteście na trasie, a stamtąd rzut beretem do Sulejowa. Omijacie trasę, a powyższa trasa ma fajną i ładną nawierzchnię Jak się boicie, to kiedyś Was tamtędy zaprowadzę. Niestety nie tym razem, weekend spędzam w Gdyni W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 dzięki jaquzie za wskazówki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 proszę ps. w barkowicach mokrych (okolice ulic widok i letniej) możecie sobie kajaczki wypożyczyć (jakieś 10zł/h) i popływać kaski i kurtki przechowuje w domku sympatyczna pani wypożyczająca (bez dodatkowej opłaty ) W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Do jakiej miejscowości jedziecie? Może podjadę się zapoznać, bo wybierałem się nad zalew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zidus Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Jak się zgubicie to dzwońcie bo ja pracuje w smardzewicach Nie daleko tamy ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 tylko tama a Sulejów to 2 końce zalewu W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfeti Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 szkoda, że tak wcześnie trzeba w pracy posiedzieć do 16... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zidus Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ostatnio też miał być sulejów a na tamie wyjechali ;D może uda się i tym razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosio Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 gdzie was szukac (NA TAMIE CZY W BORKACH) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 chyba do Sulejowa jedziemy, ale pewna nie jestem:) @Adam jak coś dzwoń do nas to może się spotkamy:) gdzie was szukac (NA TAMIE CZY W BORKACH) ? raczej nie na tamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3voQ Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 szkoda, że tak wcześnie trzeba w pracy posiedzieć do 16... no to może po pracy, bo w sumie za pół godzinki wychodzę i bym przewietrzył "rower" :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 to może poczekacie do 20, bo o 20 kończę w sam raz na spacer, powrót, i spać, bo o 3:30 pobudka i... Gdynia/Sopot/Gdańsk na weekend W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosio Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Czy wracaliscie do bazy w okolicy 17 18?. Jezeli tak to mijalismy sie na trasie w okolicy Tomaszowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 no to raczej my 2 maszyny + plecaczek do zamkniecia temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts