Mawet Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Planuję jutro skoczyć na 1 dzień w Beskidy (albo może do Szklarskiej - jeszcze nie zdecydowałem) Wyjazd wcześnie rano ok 5-6. Powrót ok 18. Przeloty turystyczne ok 130 km/h, do zrobienia ok 650 km. Jak ktoś ma ochotę się wybrać - pisać śmiało Edit - no i kur*a pomyliłem góry w temacie.. Edited July 6, 2012 by Suchy-wolk - poprawione. (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bercikoski Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Edit - no i kur*a pomyliłem góry w temacie.. : LOL 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinch Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Idea fajna, ale tak się składa, że byłem tam 14 dni temu. Po za tym 650km ot tak, hmm, chyba ze mnie za cienki bolek - nie skorzystam więc. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mawet Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 : LOL Bercik nie śmiej się tylko rejestruj motocykl i zdaj za pierwszym razem:) Grinch - ostatnio zrobiłem ponad 730 ( odwiedziłem szosę stu zakrętów) - jak sie samemu jedzie bez napinki i ma się cały dzień to spokojnie idzie zrobić taki dystans. Ewentualne myślę, żeby pojechać faktycznie w Bieszczady na dwa dni (Wujskie). 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinch Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 W Bieszczady na dwa dni to okej 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mawet Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Kurde nie mogę znaleźć noclegu nigdzie, no nic pewnie zostaną beskidy jednak. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts