Mawet Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Planuję jutro skoczyć na 1 dzień w Beskidy (albo może do Szklarskiej - jeszcze nie zdecydowałem) Wyjazd wcześnie rano ok 5-6. Powrót ok 18. Przeloty turystyczne ok 130 km/h, do zrobienia ok 650 km. Jak ktoś ma ochotę się wybrać - pisać śmiało Edit - no i kur*a pomyliłem góry w temacie.. Edytowane 6 Lipca 2012 przez Suchy-wolk - poprawione. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Edit - no i kur*a pomyliłem góry w temacie.. : LOL 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Idea fajna, ale tak się składa, że byłem tam 14 dni temu. Po za tym 650km ot tak, hmm, chyba ze mnie za cienki bolek - nie skorzystam więc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 : LOL Bercik nie śmiej się tylko rejestruj motocykl i zdaj za pierwszym razem:) Grinch - ostatnio zrobiłem ponad 730 ( odwiedziłem szosę stu zakrętów) - jak sie samemu jedzie bez napinki i ma się cały dzień to spokojnie idzie zrobić taki dystans. Ewentualne myślę, żeby pojechać faktycznie w Bieszczady na dwa dni (Wujskie). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 W Bieszczady na dwa dni to okej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kurde nie mogę znaleźć noclegu nigdzie, no nic pewnie zostaną beskidy jednak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi