Wojtas Posted January 15 Report Share Posted January 15 Ciekawe miejsce na fotkę z podróży. W linku poniżej znajduje się mapka z pomnikami motocykli, motocyklistów znajdujących się w Polsce. https://www.byledoprzodu.pl/2016/11/pomniki-motocyklowe-w-polsce/ 1 Quote "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted January 17 Report Share Posted January 17 To kto pierwszy wrzuca swoje? 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted January 18 Author Report Share Posted January 18 Wpadł mi do głowy szalony pomysł. Czy jakiś artysta regionalny wykonałby podobny pomnik w Łodzi np na rondzie Łódzkich motocyklistów By była fajna atrakcja turystyczna 0 Quote "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted January 18 Report Share Posted January 18 Pomysł fajny, ale podejrzewam, że koszty będą niewspółmierne do możliwości. Ale możemy zrobić zrzutkę, może np. Skrzydlewska (sponsor żużla w końcu) będzie mogła się dołożyć, może znajdą się inni sponsorzy... Warto by pomyśleć też może o jakiejś znanej postaci, której ten pomnik zadedykujemy. 0 Quote "Be yourself, no matter what they say!" Sting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted January 18 Author Report Share Posted January 18 Może coś z recyklingu. Stare opony, trochę złomu poskręcać, pospawać na fundamencie może nikt nie rozkradanie. 0 Quote "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted January 18 Report Share Posted January 18 Nie chcę wyjść na największą marudę forum, ale pewnie nawet na taki recyklingowy pomnik będzie potrzebna zgoda władz miasta🤔. Może nasz @Spons78 będzie wiedział, jak to załatwić. W każdym razie pomysł mi się podoba 1 Quote "Be yourself, no matter what they say!" Sting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts