rook Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Planujemy z dziewczyną wypad na wielką Pętle Bieszczadzką pod koniec lipca. Wyjazd z Łodzi piątek rano (ewentualnie czwartek rano) Dojazd nad Soline (tam nocleg) następne dwa dni planujemy zwiedzać część Wielkiej Pętli Bieszczadzkiej. I tutaj kieruję pytanie do wtajemniczonych... co warto zobaczyć, zwiedzić, itp ??? To Nasza pierwsza dalsza trasa więc wszystkie uwagi są dla mnie jak najbardziej cenne. Proszę o rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 w sezonie szczególnie - Solina i Polańczyk to dziś obrzydliwa umcyk-umcyk komercha - sam zobaczysz, nie ma nic wspólnego z urokiem Bieszczad. Zobaczcie sobie Cisną (zjedzcie w siekierezadzie coś dobrego) polecam też www.naturapark.eu - coś genialnego, sam dojazd CIę zdziwi (ja byłem tam wiosną z napędem na 4 błotne kopyta, ale motocyklem ostrożnie powoli też się da, na 2 kołach jedź od Cisnej, nie przez przeprawy brodem - nie będzisz żałował) a tak to im dalej od ludzi i cywilizacji - tym piekniej. Kup flaszkę albo ze dwa 6-ciopaki piwa, zapytaj gdzie smolarze wypalają w retortach węgiel w lesie i jedź do nich z darami - ucieszą się, opowiedzą Ci jak wygląda życie w prawdziwych Biesach, a nie tych umcyk-umcyk na pokaz. Powodzenia! 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jeśli chodzi o drogę pod moto to Wujskie - droga nr 28 na wsóch od sanoka. Zobacz sobie na duuuużym zbliżeniu w mapach google ;] Jak wreszcie będe miał więcej wolnego to na pewno tam zawitam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi