Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

Pętla Bieszczadzka

rook

Rekomendowane odpowiedzi

Planujemy z dziewczyną wypad na wielką Pętle Bieszczadzką pod koniec lipca. Wyjazd z Łodzi piątek rano (ewentualnie czwartek rano) Dojazd nad Soline (tam nocleg) następne dwa dni planujemy zwiedzać część Wielkiej Pętli Bieszczadzkiej. I tutaj kieruję pytanie do wtajemniczonych... co warto zobaczyć, zwiedzić, itp ??? To Nasza pierwsza dalsza trasa więc wszystkie uwagi są dla mnie jak najbardziej cenne. Proszę o rady :smile:

działkowy emeryt

w sezonie szczególnie - Solina i Polańczyk to dziś obrzydliwa umcyk-umcyk komercha - sam zobaczysz, nie ma nic wspólnego z urokiem Bieszczad.

Zobaczcie sobie Cisną (zjedzcie w siekierezadzie coś dobrego) polecam też www.naturapark.eu - coś genialnego, sam dojazd CIę zdziwi (ja byłem tam wiosną z napędem na 4 błotne kopyta, ale motocyklem ostrożnie powoli też się da, na 2 kołach jedź od Cisnej, nie przez przeprawy brodem - nie będzisz żałował)

a tak to im dalej od ludzi i cywilizacji - tym piekniej. Kup flaszkę albo ze dwa 6-ciopaki piwa, zapytaj gdzie smolarze wypalają w retortach węgiel w lesie i jedź do nich z darami - ucieszą się, opowiedzą Ci jak wygląda życie w prawdziwych Biesach, a nie tych umcyk-umcyk na pokaz. Powodzenia! ;)

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Jeśli chodzi o drogę pod moto to Wujskie - droga nr 28 na wsóch od sanoka. Zobacz sobie na duuuużym zbliżeniu w mapach google ;] Jak wreszcie będe miał więcej wolnego to na pewno tam zawitam.