kwiatoshi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wybieram sie w tym roku na przejazdzke do Rumuni i Bułgarii, szukam chetnych na wspolny wyjazd w terminie 01-08 do 15-08 Wyjazd typowo turystyczno wypoczynkowy, spanie namiotowo kwaterowe, predkosci przelotowe turystyczno krajoznawcze ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wstępnie na tak, jak nie zmienią się plany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 To jest termin zabukowany na mur beton czy jest jakaś szansa na wcześniejszy wyjazd ? Ja mam cały lipiec wolny i do 6 sierpnia. Później kobitka ma urlop i muszę się gdzieś z nią wybrać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatoshi Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Niestety termin u mnie sztywny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif . Mam urlop w tym okresie niestety bez mozliwosci przesuniecia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi