zbyszek Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Witam. Szukam chętnych na wypady jednodniowe za miasto. Kierunek atrakcyjny, np: Kazimierz D., Sandomierz, Spała, Ujazd, Toruń, itp. Propozycje. Pozdrawiam.👌 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żiru Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Tajemniczy Zbyszku na Hornecie, po pierwsze witaj i polecam odwiedzić powitalnię i przywitać się i przedstawić ogółowi, bo tak jakoś widzę pominąłeś ten etap rzucając się w wir rozmów. Co do samych wypadów to można by się zgadać, tylko nie zrozum mnie źle, musiałbym zobaczyć ktoś Ty i czy Twoje towarzystwo by mi odpowiadało, bo zazwyczaj podróżuję sam i ja często wylatuję gdzieś w weekendy, aktualnie mam na celowniku dalsze zwiedzanie po szlaku orlich gniazd, ale na inne ciekawe kierunki też nie trzeba mnie długo namawiać, byleby było coś do zobaczenia, do zapamiętania we wspomnieniach i zrobienia fajnych zdjęć. Pozdro J. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszek Posted July 20, 2018 Author Report Share Posted July 20, 2018 Masz rację . Tajemniczo i bez wstępu. Postaram się to nadrobić.👌. Zauważyłem, że jesteś często na forum. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek_Lodz Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 ja jednodniowo tylko z celem np. jeziorko, jakiś zameczek, lochy i inne atrakcje 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefas Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 jutro możliwe że coś jednodniowego będę robić. Mialem w planach albo kierunek północ, aż do morza (z przerwą np we Włocławku, Bydgoszczy) albo południe (okolice Lwówka Slaskiego). Mozna też zrobić kółko w kolo Kujawsko-pomorskiego. Jak będą chętni to obyczaje jakieś zamki czy inne atrakcje 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts