zimnyx Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 (edited) 28-29 lipca wybieramy sie na wycieczke trasa do przejechania Lodz szczyrk wisla tresna zywiec lodz nocleg gdzies w zywcu lub wisle zobaczymy szukamy chetnych do spokojnej turystycznej jazdy aby pozwiedzac jedzie na dzis 600 cm i 125 cm co do noclegu jedziemy na zywiol ma to byc przygoda P.s to pierwszy nasz taki dlugi wyjazd sorry za skopiowanie trasy z zeszlego roku kolegow z forum ale wydaje nam sie ze jest fajna Edited July 11, 2018 by zimnyx (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 za co przepraszasz? to nie jest tak że jak ktoś z forum przejechał trasę to jest ona zabroniona dla reszty. wręcz przeciwnie, skoro ktoś się nią pochwalił i ją polecał - warto obrać taką samą, ewentualnie delikatnie zmodyfikowaną pozostaje mi życzyć powodzenia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejM Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 (edited) na dwa dni się nie urwę, ale może kawałek was odprowadzę. Wrzucam w obserwowane tematy i zobaczymy. Edited July 11, 2018 by AndrzejM (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zimnyx Posted July 14, 2018 Author Report Share Posted July 14, 2018 No i prawdopodobnie pojada 3 motocykle 1.600 i 2x125 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żiru Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 trasa fajna i chętnie bym dołączył, tyle że w niedzielę na być mecz żużlowy, na który chciałem iść, ale jeszcze się zastanowięWysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zimnyx Posted July 19, 2018 Author Report Share Posted July 19, 2018 Zapraszamy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zimnyx Posted July 27, 2018 Author Report Share Posted July 27, 2018 (edited) Ze wzgledu na zle prognozy pogody rezygnujemy z wyjazdu Edited July 27, 2018 by zimnyx (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żiru Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 no pogoda ryzykowna przy tych nagłych burzowych nawałnicach :-)Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts