Maniuś Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Witam wszystkich! Jeśli jest ktoś chętny by przelecieć się nad jezioro to zapraszam serdecznie. Myślę żeby polecieć, posiedzieć nad wodą, wypić jakąś kawke coś zjeść i wrócić. W obie strony to niecałe 300km a okolica naprawdę piękna. http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Alesin Proponuję spotkać się na parkingu Castoramy przy Zgierskiej o 10:30 troszkę bla bla bla, aby o 11:00 ruszyć w drogę. Proponuję trasę: Łódź, Zgierz, Łęczyca, Topola Królewska,,Kłodawa, Babiak, Sompolno, Ślesin. Jeśli chodzi o trasę powrotną, myślę że ustalimy wspólnie Serrdecznie zapraszam i chętni niech się wpisują na listę :riding: :D 1. Maniuś 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ładnych parę lat temu bardzo często tam jeździłem. Tam jest zazwyczaj bardzo ciepła i czysta woda. Rewelacyjne miejsce na odpoczynek. Wielu ludzi ma tam działki nad samym jeziorem i wynajmują jako pola namiotowe za parę groszy tylko nie po tej stronie jeziora gdzie są ośrodki wczasowe tylko na przeciwko... vis a vis "wodospadu" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Proponuję trasę: Łódź, Zgierz, Łęczyca, Topola Królewska,,Kłodawa, Babiak, Sompolno, Ślesin. Najlepsza trasa jaką można wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam,Proszę napiszcie czy pojechaliście wczoraj do Ślesina? A może jest szansa że nie było chętnych i wyjazd został przełożony na nadchodzący weekend 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam,Proszę napiszcie czy pojechaliście wczoraj do Ślesina? A może jest szansa że nie było chętnych i wyjazd został przełożony na nadchodzący weekend zaiKati do Ślesina wybieramy się w nadchodzący weekend, w temacie jest data 27 maj 2012 o ile będą chętni, a jak nie to polecę sam Jeśli jesteś zainteresowana to wpisuj się na liste i jest nas już dwoje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif :riding: 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 chętnie się dopiszę tylko wydaje mi się że jak pojedziesz R-6 to się ze mną umęczysz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jak pogoda będzie i nic mi nie wypadnie to sie wstępnie pisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 chętnie się dopiszę tylko wydaje mi się że jak pojedziesz R-6 to się ze mną umęczysz Uzgodnimy prędkość przelotową taką żeby każdy nadążył ibędzie OK nie jedziemy się ścigać 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Oki jeżeli nie bedzie padać piszę się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ale po winklach w Babiaku to trzeba pełną łychą przejechać 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 tam strasza barierki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif jak by byla pogoda to tez chetnie sie przelece. Od siebie proponowałbym godzine wczesniej sie umowic, zeby trochę nad wodą posiedzieć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Kurde tak czytam i wątpię, że dam radę. Podobny wypad mamy na "Rydwan" 26 albo nawet 25 maja, namioty + moto + ognicho + kąpiel i dobra zabawa. Wątku na forum jeszcze nie ma ale wstępnie jest nas 7 osób więc chyba nie dam już rady w niedzielę... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Kurde tak czytam i wątpię, że dam radę. Podobny wypad mamy na "Rydwan" 26 albo nawet 25 maja, namioty + moto + ognicho + kąpiel i dobra zabawa. Wątku na forum jeszcze nie ma ale wstępnie jest nas 7 osób więc chyba nie dam już rady w niedzielę...Więcej wiary chłopie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Witam wszystkich! Jeśli jest ktoś chętny by przelecieć się nad jezioro to zapraszam serdecznie. Myślę żeby polecieć, posiedzieć nad wodą, wypić jakąś kawke coś zjeść i wrócić. W obie strony to niecałe 300km a okolica naprawdę piękna. http://pl.wikipedia....i/Ślesin</span> Proponuję spotkać się na parkingu Castoramy przy Zgierskiej o 10:30 troszkę bla bla bla, aby o 11:00 ruszyć w drogę. Proponuję trasę: Łódź, Zgierz, Łęczyca, Topola Królewska,,Kłodawa, Babiak, Sompolno, Ślesin. Jeśli chodzi o trasę powrotną, myślę że ustalimy wspólnie Serrdecznie zapraszam i chętni niech się wpisują na listę :riding: :D 1. Maniuś 2. Arthur + moto 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 1. Maniuś2. Arthur + moto3. dario29 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 1. Maniuś 2. Arthur + moto 3. dario29 + Kasia, wyraziła chęć na wycieczkę Cieszę się że są chętni, ale zawsze może nas być więcej Wiec koleżanki i koledzy proszę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif odpuśćcie sobie tą niedzielną msze i w drogę razem z nami, a na msze w poiniedziałek na 18-tą Sorry i pozdrawiam!!! żeby nikogo nie urazić! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ;) Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz zapraszam! :riding: :D 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ja też chętnie bym się spotkał ,ale doleciałbym z domu rodzinnego z Chodcza i zabrał się z Wami do Łodzi. Jest taka opcja ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ja też chętnie bym się spotkał ,ale doleciałbym z domu rodzinnego z Chodcza i zabrał się z Wami do Łodzi. Jest taka opcja ? Pewnie że jest.Dolecisz do nas do Ślesina i wracasz z nami.Namiary na mnie 793 510 007 dzwoń to powiem Ci gdzie jesteśmy żebyś nas nie musiał szukać. 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jutrzejsza wycieczka aktualna?Jeżeli nie będzie padać to chętnie się dołączę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 aktuala, aktualna ja lecę na 100% 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witam , mała zmiana z powodu sprzedaży motocykla sorki1. Maniuś2.3. dario29+ Kasia, wyraziła chęć na wycieczkę 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Sorki ale nie bedzie mnie:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi