Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

27.05.2012 Wycieczka Nad Jezioro Do Ślesina.

Maniuś

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Jeśli jest ktoś chętny by przelecieć się nad jezioro to zapraszam serdecznie.

Myślę żeby polecieć, posiedzieć nad wodą, wypić jakąś kawke coś zjeść i wrócić.

W obie strony to niecałe 300km a okolica naprawdę piękna.

http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Alesin

Proponuję spotkać się na parkingu Castoramy przy Zgierskiej o 10:30 troszkę bla bla bla, aby o 11:00 ruszyć w drogę.

Proponuję trasę: Łódź, Zgierz, Łęczyca, Topola Królewska,,Kłodawa, Babiak, Sompolno, Ślesin.

Jeśli chodzi o trasę powrotną, myślę że ustalimy wspólnie :biggrin:

Serrdecznie zapraszam i chętni niech się wpisują na listę :riding: :riding: :riding::biggrin: :D

1. Maniuś

Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!

Ładnych parę lat temu bardzo często tam jeździłem. Tam jest zazwyczaj bardzo ciepła i czysta woda. Rewelacyjne miejsce na odpoczynek. Wielu ludzi ma tam działki nad samym jeziorem i wynajmują jako pola namiotowe za parę groszy tylko nie po tej stronie jeziora gdzie są ośrodki wczasowe tylko na przeciwko... vis a vis "wodospadu" :biggrin:

Proponuję trasę: Łódź, Zgierz, Łęczyca, Topola Królewska,,Kłodawa, Babiak, Sompolno, Ślesin.

Najlepsza trasa jaką można wybrać :smile:

Witam,Proszę napiszcie czy pojechaliście wczoraj do Ślesina? A może jest szansa że nie było chętnych i wyjazd został przełożony na nadchodzący weekend :drool:

Witam,Proszę napiszcie czy pojechaliście wczoraj do Ślesina? A może jest szansa że nie było chętnych i wyjazd został przełożony na nadchodzący weekend :drool:

zaiKati do Ślesina wybieramy się w nadchodzący weekend, w temacie jest data 27 maj 2012 :biggrin: o ile będą chętni, a jak nie to polecę sam :riding: Jeśli jesteś zainteresowana to wpisuj się na liste i jest nas już dwoje :biggrin:http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif :riding: :riding:

chętnie się dopiszę tylko wydaje mi się że jak pojedziesz R-6 to się ze mną umęczysz :riding:

Uzgodnimy prędkość przelotową taką żeby każdy nadążył ibędzie OK :biggrin: nie jedziemy się ścigać ;)

Kurde tak czytam i wątpię, że dam radę. Podobny wypad mamy na "Rydwan" 26 albo nawet 25 maja, namioty + moto + ognicho + kąpiel i dobra zabawa. Wątku na forum jeszcze nie ma ale wstępnie jest nas 7 osób więc chyba nie dam już rady w niedzielę...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Kurde tak czytam i wątpię, że dam radę. Podobny wypad mamy na "Rydwan" 26 albo nawet 25 maja, namioty + moto + ognicho + kąpiel i dobra zabawa. Wątku na forum jeszcze nie ma ale wstępnie jest nas 7 osób więc chyba nie dam już rady w niedzielę...

Więcej wiary chłopie :biggrin:

Witam wszystkich!

Jeśli jest ktoś chętny by przelecieć się nad jezioro to zapraszam serdecznie.

Myślę żeby polecieć, posiedzieć nad wodą, wypić jakąś kawke coś zjeść i wrócić.

W obie strony to niecałe 300km a okolica naprawdę piękna.

http://pl.wikipedia....i/Ślesin</span>

Proponuję spotkać się na parkingu Castoramy przy Zgierskiej o 10:30 troszkę bla bla bla, aby o 11:00 ruszyć w drogę.

Jeśli chodzi o trasę powrotną, myślę że ustalimy wspólnie :biggrin:

Serrdecznie zapraszam i chętni niech się wpisują na listę :riding: :riding: :riding::biggrin: :D

1. Maniuś

2. Arthur + moto

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

1. Maniuś

2. Arthur + moto

3. dario29

+ Kasia, wyraziła chęć na wycieczkę

Cieszę się że są chętni, ale zawsze może nas być więcej :biggrin::riding:

Wiec koleżanki i koledzy proszę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif odpuśćcie sobie tą niedzielną msze i w drogę razem z nami, a na msze w poiniedziałek na 18-tą

Sorry i pozdrawiam!!! żeby nikogo nie urazić! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ;) ;)

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz zapraszam! :riding: :riding: :riding::biggrin: :D

Ja też chętnie bym się spotkał ,ale doleciałbym z domu rodzinnego z Chodcza i zabrał się z Wami do Łodzi. Jest taka opcja ? ;)

Ja też chętnie bym się spotkał ,ale doleciałbym z domu rodzinnego z Chodcza i zabrał się z Wami do Łodzi. Jest taka opcja ? ;)

Pewnie że jest.Dolecisz do nas do Ślesina i wracasz z nami.Namiary na mnie 793 510 007 dzwoń to powiem Ci gdzie jesteśmy żebyś nas nie musiał szukać.

aktuala, aktualna ja lecę na 100% :riding::biggrin:

Witam , mała zmiana z powodu sprzedaży motocykla :sad2: sorki1. Maniuś2.3. dario29+ Kasia, wyraziła chęć na wycieczkę

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,