Ramona Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 No dobra to wrzucam jak wspomniałam. Gromadzimy ekipę zapaleńców na wyjazd pełen mocnych wrażeń. Opcji dojazdu jest sporo, bo jedziemy motorami, znajomi samochodami i jest też możliwość jechania busem z organizatorami. 2 lata temu byliśmy sporą ekipą z nimi w Tyrolu i było super. Dużo się działo... Ale nie będę opowiadać, żeby nie straszyć Na pewno daje to duży zastrzyk adrenaliny. Oglądając nasze filmiki nadal nie wiem jak ja to przeżyłam, ale wiem, że chcę jeszcze szczegóły w linku poniżej (przy zapisywaniu się najlepiej od razu grupą bo wtedy zniżki lecą nam na cały koszt). http://m-canoe.pl/wyjazdy/oferty-specjalne/boskie-cialo-karyntia-rafting Jeśli chodzi o moto to wyjazd w środę rano i prawdopodobnie z noclegiem po drodze. 0 Quote „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramona Posted April 7, 2017 Author Report Share Posted April 7, 2017 i jak ktoś chciałby z nami na aktywny weekend jechać? Czas się zbliża, a organizatorzy nas pytają ile jedzie osób, a tu nam się ekipa wykrusza... 0 Quote „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts