Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

Mazury Noclegi

gładki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam koniec czerwca że znajomymi wybieramy się na mazury , może ktoś coś podpowie o noclegach ewentualnie ciekawych trasach, byłbym wdzięczny za pomoc

Jak jesteście pasibrzuchy to polecam Szatanka w Rynie "bocianie gniazdo"

Na pewno omijać Augustów ☺zbyt dużo "karków" a zęby ma się jedne ☺

Kiedyś często bywałem w Serwach super miejsce, ciche jezioro nie wiem jak teraz.

'' Energetyk '' pawilon hotelowy i domki drewniane - tanio bez posiłków poza sezonem

https://mapa.targeo.pl/nocleg,20,21.5865273,53.6562435?data=eyJmdHMiOnsicSI6Im5vY2xlZyJ9fQ==

http://energetyk-ruciane.pl/lang.pl/8/page/6

Dla mnie ciekawe było zwiedzanie łodzi podwodnej [u-bot] przy bunkrach sztabu kwatery wojsk lądowych Wehrmachtu w Mamerkach k.Węgorzewa.

IMG_0105.JPG

Edytowane przez kazek (wyświetl historię edycji)

Centrum Mazur to Mikolajki i Mragowo, poniżej podam link do miejsca które jest nie do przebicia. Talty urocza wioska 4km od Mikołajek, położona nad pięknym jeziorem przepływowym Talty, do odwiedzenia sa bunkry świętej lipce, baza lodzi podwodnych gdzie wujek Adolf chciał przekopać kanał do morza i to bedzie w Mamerkach, spływ kajakowy Krutynia nizapomniane przeżycie. Mogę tak wymieniać od 2 roku życia spędzałem tam wszystkie wakacje. http://m-en.eholiday.pl/accommodation-ws0980.html

⚽️

I o to mi chodziło,naprawde wielkie dzięki a łodzie podwodne,starocie czy militaria to coś dla mnie niekoniecznie dla żony ale coś wymyślimy dięki

• 4 tygodnie później...
  • 5 lat później...
7 godzin temu, trst napisał:

Sam się chcę wybrać w tym roku i zastanawiam się w jakie miejscowości celować. 

Jeżeli planujesz Mrągowo i Mikołajki to zerknij sobie np na miejscowość Kosewo ( np. ośrodek "Stara Baśń"). Dobra lokalizacja dla zwiedzania obu centrów a i jeziorko bardzo fajne na miejscu. 

Po drodze z Kosewo w kierunku Mikołajek jest jeszcze kilka mniejszych miejscowości gdzie są fajne kameralne pola namiotowe (jeżeli o takim mieszkaniu myślisz) lub małe przytulne prywatne kwatery.