krzysiek Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 (edited) ] Tylko tyle mam z telefonu. Było fajowo ale tak na marginesie musimy popracować nad tankowaniem motongów. Edited March 19, 2012 by Suchy-wolk : Rozdzielenie tematów. (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 wyglada calkiem fajnie, tylko te piesze wycieczki w oprzyżądowaniu dość męczące chyba 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 gdzie te ruiny są ?? za***iste 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filet Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Bulba jak najprędzej.Krzysztofie to ostatnie tankowanie to było troszkę przegięcie. Ja miałem na BP w Częstochowie dwie krechy czyli z palcem w d...e powinienem dolecieć do Łodzi ale po chyba 300 metrach od wyjazdu zgasła mi krecha no itd. Ale zgadzam się że przy następnym wypadzie tankujemy wszyscy na jednej stacji i spox. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filet Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Moje foty w galerii głównej. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 już wiem że olsztyńskie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filet Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Koniecznie trzeba sie tam jeszcze raz wybrać. W promieniu 30 km od Olsztyna jest jeszcze 5 zamków do zwiedzania. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 to ile się nawinęło dziś km ??? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 310-330 cos w tych granicach:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 w jedną czy w obie stronice?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 a tu ode mnie kilka fotek: w obie strony:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 zajefajnie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preker84 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 ja pierdziu ale jestem angry..a dzwoniłem do Suchego, mówi ze Arkadia odpada, to sobie ee to pojada pewnie do sulejowa, a mówie w nosie tam a Tu taki spontanChociaż ja ze szwagrem też troche polatalismy ale bardziej po okolicach.Uniejów i te kimaty. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Czekam na fotki od Suchego on robil je dobrym aparatem. Pozdrawiam wszystkich uczestnikow wycieczki:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Świetna podróż, co prawda nie byłem na nią przygotowany ani finansowo (czyt. opłata na paliwo) ani psychicznie (czyt. sporo spędzonych godzin na bajku), ale w rezultacie dobra pogoda i fajna ekipa rekompensuje poniesione straty Tutaj fotki: http://motocykle-lod...ce-czestochowy/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Pogoda dobra chociaż wiatr mógłby być trochę mniejszy czasem rzucało. Ja też spodziewałem się jakiegoś krótszego dystansu ale wyszło jak wyszło.:-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 ja w piątek też krótszej trasy się spodziewałem a wyszło jak zwykle hehe 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Kurde ja wczoraj sie nie spodziewalem takiej trasy wyjechalem z domu o 9 polatalem po okolicy i pozniej na wycieczkowa no i trasa zrobiona pozniej wrocilem do lodzi i pojehcalem do Głowna a jak wracalem z glowna pojechalem na della i spotkalem bulbe korbe i innych i gdyby nie to ze niemialem juz paliwa to pewnie dalej bym gdzies polecial jeszcze Cel osiagniety 1000 KM w weekend od piatku 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Kurde ja wczoraj sie nie spodziewalem takiej trasy wyjechalem z domu o 9 polatalem po okolicy i pozniej na wycieczkowa no i trasa zrobiona pozniej wrocilem do lodzi i pojehcalem do Głowna a jak wracalem z glowna pojechalem na della i spotkalem bulbe korbe i innych i gdyby nie to ze niemialem juz paliwa to pewnie dalej bym gdzies polecial jeszcze Cel osiagniety 1000 KM w weekend od piatku to jak tak dalej pódzie to olej wymienisz kilka razy w sezonie:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) ja w piątek też krótszej trasy się spodziewałem a wyszło jak zwykle heheTo gdzie następna? Tam scoti fajny link wkleił gdzieś w dolinie Ełku :Dedit scOti:link http://turystyka.wp.pl/gid,11237548,title,suwalszczyzna-jedyne-takie-miejsce-w-polsce,galeria_zdjecie.html Edited March 19, 2012 by scOti dodanie linku (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Z uporem maniaka bede naciskal na:Fryszerka (rybcia) a w drodze powrotnej Bunkier w Konewce i zaraz obok willa Gierka :)Ps. Suchy a gdzie nasza fotka na tle panoramy Olsztyna ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Bulba w sumie mozemy sie przejechac szkoda ze tak blisko bo lacznie wyjdzie to jakies 150km No ale w sumie to dopiero poczatek sezonu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario29 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Sobota czy niedziela? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Zaraz dojdzie do tego ze:Lecimy tu i tu ? A ile tam jest ?-.......Eee.... tylko 700km. ??? to nie jade 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Ja w tym sezonie chce zwiedzic dobrze Polske. Tylko jest jeden problem a mianowicie kanapa w mojej SV http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Bulba zobacz temat odnosnie piatku i traski lacznie 130km 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts